Popsztár születik – A csillogáson túl


Less be egy popsztár mindennapjainak kulisszái mögé! A legújabb LEGO® Friends készletekkel Livi egyre magasabbra szárnyaló karrierjét kísérheted végig, amely során természetesen a barátnői közreműködése és támogatása is kulcsfontosságú. Sőt, még Cookie, a dalmata is velük utazik a turnébuszban, mint igazi csapattag.


Az új nagylemez, amelyet nemrégiben a Sweat Stone Island Soldes legkorszerűbb hangstúdióban rögzíStone Island Soldes tettetek, óriási siker, amit élőben is meg kell mutatni a közönségnek. A kis társaság az igazi sztárok életét éli, amely azonban nem mindig olyan vidám és gondtalan, mint ahogy azt elképzeljük, de persze, a zene és a rajongók szeretete – a nehézségek ellenére is – hajtja tovább Liviéket az úton. A hosszú, sokállomásos koncertsorozat idején a lányok hiába utaznak városról városra, gyorséttermekben esznek, illetve csak az autópályákat és a benzinkutakat ismerik meg, amelyek a két fellépés közti rohanás során pihenőül szolgálnak a Stone Island Homme csapatnak. Az utazás nagyon fárasztó és sokszor unalmas, annak ellenére is, hogy barátok veszik körbe az embert. A turnébusz minden igényt kielégítő felszerelése némileg kárpótolja lányokat a kényelmetlenségekért, amely nem csak a pihenést teszi lehetővé, de a felkészülést is, hiszen DJ pult és felnyitható próbaterem is rendelkezésükre áll.A helyszínre érve, irány a színpad, egy gyors hangbeállásra, hogy az esti show alatt a minden technika zökkenőmentesen és profin működjön. Ezt követően Pull Stone Island Homme Soldes rohannak a lányok az öltözőbe, ahol ki kell választaniuk a fellépőruhákat, elkészíteni vagány sminkjüket és frizurájukat. A stadion előtt már hatalmas tömeg várja türelmetlenül, hogy kinyíljanak a kapuk, és rohanhassanak a színpad elé, hogy minél közelebbről élvezhessék a koncertet. A rajongók betódulnak a csarnokba, ahol rövid idő alatt megtöltik a küzdőteret és a lelátókat. A lányok készülődés közben néha ki-kipillantanak a paraván mögül, vagyis a takarásból a koncerttérre, hogy lássák, ma is telt ház várja őket. A közönség egyre Doudoune Stone Island Homme hangosabb, a zenekar készen áll a kezdésre… És itt az idő! Indul a show, a lányok előbukkannak a paravánok mögül, és felcsendül az első sláger, amit a hatalmas tömeg egy emberként velük énekel. Liviék ilyenkor érzik igazán, hogy milyen szerencsések! A hobbijuk a hivatásuk, ráadásul Stone Island Hoodie Homme hihetetlenül sok szeretetet kapnak rajongóiktól.

Új otthonok a rászorulóknak

Fotó:


Ha eddig nem lett volna teljesen egyértelmű mindenki számára, hogy a LEGO® nagyban fejleszti a kreativitást, íme egy újabb bizonyíték. A The Mobile Factory elnevezésű holland vállalat a LEGO® kockák összerakásának elve alapján készít olyan – kőtörmelékből előállított – elemeket, amelyekből nagyon egyszerű egy egész házat összerakni, hiszen ugyanúgy, csupán egymásba kell azokat illeszteni. Ezzel a módszerrel elsősorban azokat segítik meg, akik fedél nélkül maradtak valamely természeti katasztrófa következtében. A segélyakció Hatitin indult, ahol bár öt évvel ezelőtt pusztított a földrengés, de mai napig rengeteg család él a romok között. A tervezéshez természetesen LEGO® kockákat használnak.

LEGO-val közlekedik a beteg teknőst

Fotó:


Ez a szegény teknős bizony, szó szerint gyenge lábakon áll. Vagyis csak állna, ha tudna, de a kis Blade, egy fejlődési rendellenesség miatt, egyik napról a másikra képtelen lett megtartani magát. A gazdáját éppen a megfelelő állatorvossal hozta össze a sors, aki a végleges gyógyulásig is talált egy áthidaló megoldást. Mi másból is készült volna ez a bizonyos segédeszköz Blade számára, mint LEGO® elemekből, amelyet Dr. Carsten Plischke a kisfia készleteiből kölcsönzött. A teknőc páncéljának aljára erősített „kerekesszék” nagyban megkönnyíti a mozgását, amikor pihenni szeretne, egyszerűen levehetik a szerkezetet, így Blade kényelme is garantált.