Segítsd a Jópofák küldetését!

A Jópofa csapat


Megérkeztek a Retrotoys LEGO® Cheap Stone Island Polo Shirts Mens Birodalomból származó Jópofa figurák, akiknél menőbb társaság még nem járt a Föld nevű bolygón.

Cheap Stone Island Shorts Mens Sale Ismerd meg a sokszínű kis fickókat, Cheap Mens Stone Island Tracksuit Sale akiknek az arcukra van írva, melyikük, milyen egyéniség is valójában. A közös bennük az, hogy ezentúl Stone Island Sweater Mens Sale Uk minden mókában és kalandban hű társaid lesznek, amiért minden barátod irigyel majd. A Jópofák célja, hogy mindenkit jókedvre derítsenek az egész galaxisban. Hozzánk most hatan érkeztek, hogy Stone Island Shorts Mens Sale Uk felderítsék a terepet, ám látva, hogy itt bizony sok dolguk lesz, biztosan hosszú ideig maradnak. Sőt, lehet, hogy még erősítést is kell hívniuk a későbbiekben! Mind a hatan más-más módszerrel dolgoznak: van, aki csupán egy kacsintásával mosolyt csal az arcokra, de van közöttük olyan is, akin azért tudsz sokat Stone Island Mens Cardigan Sale nevetni, mert folyton morgolódik, vagy éppen pánikol.

Forró napok a KÖKI Plázson

Örömmel tapasztaltuk, Yeezy Boost 750 Pas Cher hogy július 4-én és 18-án még a tomboló hőség sem szegte kedveteket, és velünk játszottatok a KÖKI Terminál családi napján. A Plázson számos klassz program és sportolási lehetőség mellett együtt hallgattuk meg Dér Heni, majd a Mintapinty zenekar koncertjét, Polo Stone Island Homme Soldes illetve sokan választottátok a Stone Island Hoodie Homme Soldes Retrotoys LEGO® játszóasztalát, ahol az animátoraink segítségével vagy éppen a saját Golden Goose Sale kreativitásotokra hagyatkozva építettetek meg a szuper alkotáStone Island Homme Soldes saitokat! Reméljük, Ti is jól éreztétek magatokat, és a Retrotoys saját rendezvényein is találkozhatunk Veletek!

Addig is, íme néhány kép az eseményekről:


width=”300″ height=”168″ />

A LEGO® játszóasztalok mellett mindig jó a buli


A LEGO® nem csak a gyerekek kedvence


Dér Heni,

Popsztár születik – A csillogáson túl


Less be egy popsztár mindennapjainak kulisszái mögé! A legújabb LEGO® Friends készletekkel Livi egyre magasabbra szárnyaló karrierjét kísérheted végig, amely során természetesen a barátnői közreműködése és támogatása is kulcsfontosságú. Sőt, még Cookie, a dalmata is velük utazik a turnébuszban, mint igazi csapattag.


Az új nagylemez, amelyet nemrégiben a Sweat Stone Island Soldes legkorszerűbb hangstúdióban rögzíStone Island Soldes tettetek, óriási siker, amit élőben is meg kell mutatni a közönségnek. A kis társaság az igazi sztárok életét éli, amely azonban nem mindig olyan vidám és gondtalan, mint ahogy azt elképzeljük, de persze, a zene és a rajongók szeretete – a nehézségek ellenére is – hajtja tovább Liviéket az úton. A hosszú, sokállomásos koncertsorozat idején a lányok hiába utaznak városról városra, gyorséttermekben esznek, illetve csak az autópályákat és a benzinkutakat ismerik meg, amelyek a két fellépés közti rohanás során pihenőül szolgálnak a Stone Island Homme csapatnak. Az utazás nagyon fárasztó és sokszor unalmas, annak ellenére is, hogy barátok veszik körbe az embert. A turnébusz minden igényt kielégítő felszerelése némileg kárpótolja lányokat a kényelmetlenségekért, amely nem csak a pihenést teszi lehetővé, de a felkészülést is, hiszen DJ pult és felnyitható próbaterem is rendelkezésükre áll.A helyszínre érve, irány a színpad, egy gyors hangbeállásra, hogy az esti show alatt a minden technika zökkenőmentesen és profin működjön. Ezt követően Pull Stone Island Homme Soldes rohannak a lányok az öltözőbe, ahol ki kell választaniuk a fellépőruhákat, elkészíteni vagány sminkjüket és frizurájukat. A stadion előtt már hatalmas tömeg várja türelmetlenül, hogy kinyíljanak a kapuk, és rohanhassanak a színpad elé, hogy minél közelebbről élvezhessék a koncertet. A rajongók betódulnak a csarnokba, ahol rövid idő alatt megtöltik a küzdőteret és a lelátókat. A lányok készülődés közben néha ki-kipillantanak a paraván mögül, vagyis a takarásból a koncerttérre, hogy lássák, ma is telt ház várja őket. A közönség egyre Doudoune Stone Island Homme hangosabb, a zenekar készen áll a kezdésre… És itt az idő! Indul a show, a lányok előbukkannak a paravánok mögül, és felcsendül az első sláger, amit a hatalmas tömeg egy emberként velük énekel. Liviék ilyenkor érzik igazán, hogy milyen szerencsések! A hobbijuk a hivatásuk, ráadásul Stone Island Hoodie Homme hihetetlenül sok szeretetet kapnak rajongóiktól.

Kiállítottunk a KÖKI Terminálban

Ismét nagy érdeklődés mellett zajlott a HunLTC és a Retrotoys LEGO közös szervezésében megrendezett kiállítás a KÖKI Terminálban. A két teremben, a diorámákon kívül, számos érdekességgel vártuk a látogatókat. Azok, akik nem tudtak részt venni az eseményen, most megismerhetik a kiállítás néhány részletét a bejegyzésből, amelyben maguk az építők meséltek az alkotásaikról.


A LEGO daruk kezelését is kipróbálhatták a vállalkozó szelleműek.


A nagy népszerűségnek örvendő szerkezetek építője, Suszter Zoli „daru-mániája” gyerekkora óta töretlen. Nem számít, Manchester United Jersey 2017 milyen méretben építi meg őket, az biztos, hogy mindegyik működőképes és realisztikus a megjelenése. Adidas Yeezy 350 Pas Cher Igaz ez bármire, amit készít. Elmondása szerint a legnagyobb nehézséget az jelentette a daruk megépítésében, hogy az valóban tartós, strapabíró legyen akkor is akár, ha napi tíz órában használják. A kisebb méretű szerkezet jobban ellenáll a nagy igénybevételnek, mint a nagy (maximális emelés 1 méteren 1,5 kg), amely két és fél hónap alatt készült el. A KÖKI Terminálban most először volt látható és kipróbálható. Érdekesség a működését illetően, hogy a daru folyamatosan kiegyensúlyozza önmagát, sebessége pedig szabályozható. A darukon kívül látható volt egy Zoli által készített egyedi, vezetékes Ford 650 terepjáró, egy vezeték nélküli, távirányítású Dodge Ram Pickup, valamint egy kis kamionokból (IFA, RÁBA, ZIL) és munkagépekből álló sorozat is.


hobbit_diorama hobbit3

A kultuszfilmek a terepasztalokon is megelevenednek

Új otthonok a rászorulóknak

Fotó:


Ha eddig nem lett volna teljesen egyértelmű mindenki számára, hogy a LEGO® nagyban fejleszti a kreativitást, íme egy újabb bizonyíték. A The Mobile Factory elnevezésű holland vállalat a LEGO® kockák összerakásának elve alapján készít olyan – kőtörmelékből előállított – elemeket, amelyekből nagyon egyszerű egy egész házat összerakni, hiszen ugyanúgy, csupán egymásba kell azokat illeszteni. Ezzel a módszerrel elsősorban azokat segítik meg, akik fedél nélkül maradtak valamely természeti katasztrófa következtében. A segélyakció Hatitin indult, ahol bár öt évvel ezelőtt pusztított a földrengés, de mai napig rengeteg család él a romok között. A tervezéshez természetesen LEGO® kockákat használnak.

LEGO-val közlekedik a beteg teknőst

Fotó:


Ez a szegény teknős bizony, szó szerint gyenge lábakon áll. Vagyis csak állna, ha tudna, de a kis Blade, egy fejlődési rendellenesség miatt, egyik napról a másikra képtelen lett megtartani magát. A gazdáját éppen a megfelelő állatorvossal hozta össze a sors, aki a végleges gyógyulásig is talált egy áthidaló megoldást. Mi másból is készült volna ez a bizonyos segédeszköz Blade számára, mint LEGO® elemekből, amelyet Dr. Carsten Plischke a kisfia készleteiből kölcsönzött. A teknőc páncéljának aljára erősített „kerekesszék” nagyban megkönnyíti a mozgását, amikor pihenni szeretne, egyszerűen levehetik a szerkezetet, így Blade kényelme is garantált.

Tegyünk együtt a beteg gyermekekért!

A Retrotoys LEGO® csapata is sok szeretettel vár mindenkit 2015. szeptember 5-én, 10 órától a Cinkotai Tájházban, ahol – a civil kezdeményezésként szervezett – egész napos jótékonysági Adidas EQT UK rendezvény és szuper programok keretében igyekszünk mi is segíteni a Tábitha törökbálinti Gyermek hospice ház munkáját.


A Retrotoys LEGO® Birodalom számára fontos, hogy olyan ügyek mellé álljon, amelyek biztosan mosolyt Adidas NMD R2 Sale csalnak az Cheap Adidas NMD R2 emberek arcára, főként akkor, ha beteg gyermekekről van szó. A Tábitha-ház az ország második gyermekhospice intézménye, ahol a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő kis lakók mindennapjait plakatigyekeznek megkönnyíteni és megszépíteni. href=””>Acheter Adidas Ultra Boost Az esemény az Életfa és a Cinkotaiak segítsünk egymáson facebook csoport kezdeményezésének eredményeként született meg, amelyet a helyi önkormányzat mellett, a szomszédos térségek és a programon réAdidas Y-3 Outlet sztvevő művészek is támogatnak. A látogatók Buy Cheap Shoes UK nemcsak koncerteket és táncbemutatókat láthatnak, de a tombolán kisorsolt értékes nyeremények is gazdára találnak. A legkisebbeket bohócok, bűvész és kézműves foglalkozások várják, illetve egy igazi terápiás kutyával is találkozhatnak!

Időpont: 2015.